Honderdland 131 (2e etage), Maasdijk

€ 8.650 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is in het huidige complex van Ridder Group een ruime kantoorverdieping inclusief bedrijfsruimte op de 2e verdieping beschikbaar voor (deel)verhuur. De bedrijfsruimte op de verdieping is uitermate geschikt voor opslag en/of R&D doeleinden. De bedrijfshal is tevens voorzien van kraanbaan en goederenlift!

BEDRIJFSRUIMTE – 2E VERDIEPING
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 1.817 m2 groot en is beschikbaar vanaf 673 m2. De bedrijfsruimte op de verdieping kan bevoorraad worden via de elektrische overheaddeur op de begane grond. Via de elektrische goederenlift (laadvermogen tot 2000 kg), door middel van een heftruck of door middel van de kraanbaan (hefvermogen 2.000 kg) kunnen goederen op de verdiepingsvloer geplaatst worden. Verder is bedrijfsruimte onder meer voorzien van:
– Een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van 5,35 meter onder het spant en 7,77m onder het dak;
– Valbeveiliging;
– Lichtstraten en raampartijen aan de voor- en achterzijde voor voldoende natuurlijke lichtinval;
– Verlichting;
– Krachtstroomaansluitingen;
– 1 elektrische overheaddeur voor de in- en uitvoer van goederen (gezamenlijk gebruik);

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping en is bereikbaar via een centrale trapopgang, welke in gezamenlijk gebruik is. De volledige kantoorverdieping op de 2e etage is beschikbaar voor verhuur en zal niet door derden gebruikt worden. De kantoren zijn in totaal ca. 545 m2 groot, zijn modern ingericht en onder meer voorzien van:
– Klimaatbehandelingsinstallatie;
– Verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Tapijtbekleding;
– Centraal radiosysteem;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Diverse werk- en spreekkamers en centrale kantoortuin;
– Natte groep voorzien van dames- en herentoiletten.
– Elektrische zonwering buitenzijde;
– Te openen ramen.

Naast de kantoorruimte op de 2e verdieping is op tijdelijke basis tevens nog een kantoorruimte op de begane grond tijdelijk beschikbaar. Deze kantoorruimte is 298 m2 groot.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar voor het gehuurde.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Daarbij is in september 2018 gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van Blankenburgtunnel tussen Vlaardingen en Rozenburg. Deze verbinding moet medio 2024 geopend worden en zal een belangrijke verkeersader worden.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt voor het geheel € 8.650,- per maand excl. BTW. Deelverhuur van 617 m2 bedrijfsruimte is de verdieping is bespreekbaar. De huurprijs hiervan bedraagt € 1.685,- per maand excl. BTW. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 450,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Door of vanwege verhuurder worden de volgende zaken en diensten verzorgd:
– Beveiliging gebouw;
– Onderhoud installaties;
– Tuin onderhoud;
– Schoonmaakkosten;
– Gebruik middelen kantineruimte;
– Gemeentelijke belastingen;
– Gebruik nutsvoorzieningen;
– Contributie exploitatievereniging Honderdland;
– Abonnement EV-box;
– Verwerking afval;

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is nader overeen te komen en in nader overleg tussen huurder en verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share