Honderdland 118, Maasdijk

€ 1.500 per maand / €225.000 K.K.

Omschrijving

Nabij de entree van bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Honderdland.

De bedrijfsruimte betreft ca. 93 m2 bedrijfsruimte, ca. 50 m2 entresolvloer, ca. 80 m2 kantoorruimte en 1 parkeerplaats. De verdieping is compleet ingericht als kantoorruimte en is voorzien van:
– Een luxe pantry;
– Sanitaire voorzieningen inclusief douche;
– Een airconditioningsunit;
– Verlaagd plafond met ledverlichtingsarmaturen;
– Vloerverwarming middels een cv-installatie;
– Te openen ramen.

De entresolvloer is uitermate geschikt voor opslag van materialen en goederen een heeft een geschatte maximale vloerbelasting van 250 kg/m2. De begane grond betreft een betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en heeft een geschatte maximale vrije hoogte van 2,3 meter onder de entresol. De geschatte maximale vrije hoogte op de begane grond bedraagt 2,2 meter. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van krachtstroom, een elektrische overheaddeur, vloerverwarming en Tl-verlichting.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.
Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen