Honderdland 111-K, Maasdijk

€ 850 per maand

Omschrijving

Op bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is in een representatief bedrijfsverzamelgebouw een functionele bedrijfsunit per direct beschikbaar voor de verhuur.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 60 m2 groot op de begane grond, ca. 60 m2 op de verdieping en ca. 30 m2 entresolvloer. De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Krachtstroomaansluitingen;
• Elektrische Overheaddeur;
• Toilet;
• Maximale vloerbelasting op de begane grond 1.500 kg/m2;
• Tl-verlichting;
• Houten trapopgang;
• Loopdeur.

BOUWJAAR
Het pand is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

KANTOORRUIMTE
Via de entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping middels een houten trap. De kantoorruimte is in totaal ca. 60 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Kabelgoten;
• Toiletruimte inclusief douche;
• Uitgebreide keuken;
• Airconditioning;
• Verwarming door middel van radiatoren;
• Te openen ramen.

PARKEREN
Bij het object behoort 1 parkeerplaats.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Daarbij is in september 2018 gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van Blankenburgtunnel tussen Vlaardingen en Rozenburg. Deze verbinding moet medio 2024 geopend worden en zal een belangrijke verkeersader worden.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 850,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share