Honderdland 110, Maasdijk

€ 1.595 per maand

Omschrijving

Op het moderne Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk komt per 1 april een hoogwaardig ingerichte bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte beschikbaar.

Het betreft een bedrijfshal met een oppervlakte van ca. 105 m2 bvo, onderverdeeld in een ruime bedrijfshal en een magazijnruimte. Boven de opslagruimte op de tussenvloer is nog een ruimte gecreëerd die is ingericht als kantineruimte/opslagruimte.

Via de betonnen trap bereikt u de eerste verdieping die volledig is ingericht als kantoorruimte. Op de eerste etage zijn twee kantoorruimtes, een toilet en keuken gesitueerd.

Dit object is dan ook uitermate geschikt voor een combinatie van productie/opslag en kantoorruimte.

Bedrijfsruimte
De bedrijfshal op de begane grond heeft een maximaal draagvermogen van 1.500 kg/m2 met een vrije hoogte van ca. 4,75 m. Verder is de bedrijfshal voorzien van een elektrische overheaddeur (4,20 m x 4,50 m), vloerverwarming, alarminstallatie, serverruimte, elektra en lichtarmaturen. De opslagruimte van is voorzien van openslaande deuren, tl-verlichting en elektra. Via een houten trap naast de opslagruimte is de verdiepingsvloer van ca. 22 m2 te bereiken. Deze afgesloten ruimte is voorzien van elektra en ingericht als kantineruimte.

Kantoorruimte
De eerste verdieping van ca. 97 m2 is te bereiken via een houten trap gelegen in de centrale hal. Via een gestoffeerde ruime overloop kom je in een ruim kantoor voorzien van een gestoffeerde vloer, afgewerkte wanden, lichtarmaturen, data en elektra, verwarming door middel van cv, een verlaagd plafond en twee te openen ramen. Door middel van een glazen scheidingswand is er een ruime spreekkamer gecreëerd. Deze ruimte is voorzien van een gestoffeerde vloer, afgewerkte wanden, lichtarmaturen, elektra, verwarming door middel van cv en een verlaagd plafond.

Het luxe toilet is betegeld en voorzien van spotjes met een sensor. De keukenruimte is voorzien van een pantryblok, mechanische ventilatie, elektra, lichtarmaturen met sensor, een pakketvloer en een verlaagd plafond.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, pal aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport.

Met de start van de aanleg van de Blankenburgtunnel wordt de bereikbaarheid ten opzichte van de Maasvlakte aanzienlijk verbeterd.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 april 2019 beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen