Hoek van 100, Maasdijk

€ 350 per m² tot € 395 per m² V.O.N.

Omschrijving

ONDERNEMEN OP EEN TOPLOCATIE!
Bent u op zoek naar de juiste locatie voor het realiseren of exploiteren van een onderneming? Onder de rook van Rotterdam en aan de toegangspoort van Westland vindt u ontwikkelingseiland Hoek van 100, een van de drie eilanden van Honderdland Fase 2. Het eiland is gelegen op een uitstekende zichtlocatie nabij Rijksweg A20 aan de entree van Businesspark Honderdland.

Aan de entree van het bedrijventerrein zijn een drietal eilanden in ontwikkeling, waarvan “Hoek van 100” onderdeel uit maakt. Op dit moment is nog ca. 12.056 m² beschikbaar op het eiland, verdeeld over meerdere kavels.

In overleg is het mogelijk de kavelindeling te wijzigen, zodat de ideale kavel voor uw bedrijfsvoering gecreëerd kan worden.

KENMERKEN
Het eiland is gelegen naast turborotonde “Maasdijkplein” en is dan ook gelegen op een goede zichtlocatie nabij de A20. De kavels zijn beschikbaar in oppervlaktes van 647 m² tot en met 9.606 m² en zijn nog vrij indeelbaar.

Onlangs is het ontwerpbestemmingsplan “Honderdland Fase II” vastgesteld. Het volledige eiland heeft de bestemming “gemend”. Hierdoor zijn de volgende ontwikkelingen mogelijk:
– Horeca t/m categorie 1C;
– Business 2 Business (B2B);
– Leisure;
– Sportschool;
– Showrooms;
– Volumineuze detailhandel;
– ABC-bedrijvigheid (Auto’s, Boten, Caravans);
– Meubelzaken, bouwmarkten en tuincentra*;

*Mits verhuizing van bestaande vestiging in Westland.

Conform het bestemmingsplan is de maximale toegestane bouwhoogte op het eiland 20 meter en is de maximale bebouwingspercentage 70%.

Mogelijkheden

Door de uitstekende ligging, hoogwaardige uitstraling door omliggend water, de goede bereikbaarheid ten opzichte van de A20 en het provinciaal wegennetwerk en de perfecte zichtlocatie vanaf de “Twee Pleinenweg” en turborotonde “Maasdijkplein” biedt Hoek van 100 tal van mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw onderneming.

Ook het verzorgingsgebied biedt ruime kansen. Met ca. 294.000 inwoners binnen een straal van 10 kilometer en zelfs 1,15 miljoen inwoners binnen een straal van 15 kilometer bent u verzekerd van veel traffic langs het eiland.

Uw toekomstige buren zijn daarnaast niet de minste, met als trekpleister de eerste Westlandse vestiging van de McDonald’s en een onbemand tankstation bent u dankzij uw buren eveneens verzekerd van een significant aantal bezoekers op het eiland.

Ontwikkelingen zoals een indoor-speeltuin, sportschool, horeca, (volumineuze) detailhandel, Business 2 Business – detailhandel, bedrijfsgebouwen ondersteund door een showroom of een congrescentrum zijn dan ook zeer geschikte ontwikkelingen voor het eiland.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen