Hastastraat, Naaldwijk

€ 915 per maand (vanaf)

Omschrijving

Aan de zuidkant van Naaldwijk, grenzend aan de wijk Kruisboek, heeft Vestia Westland een tweetal appartementencomplex voor 55+ers gerealiseerd, te weten de “HoogeNaald” en “Grind”. In beide complexen is op de begane grond een commerciële strip gerealiseerd, welke beschikbaar is voor maatschappelijke- en/of zorg- en dienstverlenende voorzieningen.

De volgende units in complex “HoogeNaald” zijn nog beschikbaar:

  • Kavel 1: ca. 238 m² VVO;
  • Kavel 2: ca. 102 m² VVO;
  • Kavel 3: ca. 107 m² VVO;
  • Kavel 4: ca. 100 m² VVO.

In het complex “Grind” is nog ca. 450 m² VVO beschikbaar. Deze ruimte is nog op te splitsen in verschillende kleinere ruimtes.

De appartementencomplexen zijn gelegen grenzend aan de wijk Kruisbroek in Naaldwijk. Vanaf de appartementencomplexen zijn belangrijke verkeersaders, zoals de Galgeweg, de Burgemeester Elsenweg en de Secretaris Verhoefweg binnen enkele minuten bereikbaar. De appartementencomplexen maken deel uit van het glansrijke nieuwbouwproject Hoogeland in Naaldwijk, waarin in totaal ca. 800 woningen worden ontwikkeld.

Hoogeland is de eerste nieuwbouwwijk van Nederland die wordt verwarmd en gekoeld met restwarmte uit tuinbouwkassen. Samen met gemeente Westland en telersvereniging Prominent (26 Westlandse tomatentelers) investeert Vestia in duurzaamheid en zorgt ze voor een duidelijke vermindering van de CO2-uitstoot. Dankzij de duurzame energievoorziening, de milieubewuste manier van bouwen en het optimaal isoleren van de woningen, stoot Hoogeland straks maar liefst 40% minder CO2 uit dan nieuwbouwwoningen met een traditionele energievoorziening op aardgas.

Hoogeland krijgt een nieuwe infrastructuur om de woonwijk te ontsluiten. Twee hoofdwegen aan de buitenzijde van de wijk, maken Hoogeland autoluw. Sluipverkeer wordt tegengegaan en kinderen kunnen veilig buitenspelen op het woonerf. Tevens zijn via deze ontsluiting steden als Den Haag en Rotterdam goed te bereiken.

 

Tekeningen

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen