Haringbuisweg 41, Vlaardingen

€ 450 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein “t Scheur” in Vlaardingen zijn per direct diverse kantoorruimtes beschikbaar met uitzicht over de Waterweg. De kantoorruimtes zijn gelegen op de 1e verdieping van het complex “Haringbuisweg” en zijn beschikbaar in oppervlaktes van 57 m² tot 157 m².

De kantoorruimtes zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke opgang en delen onder meer een toilet en pantry. De voor verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn verder onder meer voorzien van data- en elektra aansluitingen, verlaagde plafonds, verwarming d.m.v. radiatoren, airconditioning en vloerbedekking.

De beschikbare kantoorruimtes zijn:

Unit 1 – 57 m²
Huurprijs € 450,- per maand excl. BTW

Unit 2 – 74 m²
Huurprijs € 560,- per maand excl. BTW

Unit 3 – 157 m²
Huurprijs € 1.050,- per maand excl. BTW

Tevens behoort het ook tot de mogelijkheden de totale 1e verdieping te huren, waardoor een kantoorruimte ontstaat van 359 m² inclusief gemeenschappelijke ruimtes.

Genoemde huurprijzen zijn gebaseerd op een oplevering in huidige staat. De verhuurder staat ervoor open de kantoorruimtes te moderniseren, waarbij de kosten (deels) verrekend worden in de huurprijs. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein ’t Scheur langs de Waterweg. Daarmee bieden de kantoorruimtes een fijn uitzicht op de Waterweg en is de locatie ook nog eens goed bereikbaar.

Zo is via de Maassluisedijk en de Marathonweg de Rijksweg A20 op enkele autominuten gelegen. Tevens is het terrein aangesloten op onder meer het Deltagebied.

Aan de overzijde van de het bedrijventerrein is het in ontwikkeling zijde metrostation gelegen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen