George Stephensonweg 9, Vlaardingen

€ 2.750 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsunits beschikbaar. Het betreft de businessunit gelegen aan de George Stephensonweg 9, welke geschikt is als bedrijfsruimte, showroom of kantoorruimte.

In de brochure wordt het object aan de George Stephensonweg 9 omschreven.

George Stephensonweg 9 – Totaal ca. 263 m²
De bedrijfsruimte is ca. 149 m² groot en is onder meer voorzien van een zelfstandige entree met twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en parkeerplaatsen op eigen terrein. Verder is begane grond voorzien van tl-verlichting (deels), toilet en brandhaspels. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1.500 kg/m².

Via de stalen trap is de 1e verdieping te bereiken welke is ingericht als kantoorruimte. Deze etage is onder meer voorzien van een verlaagd plafond met lichtarmaturen, nette pantry, toiletten, te openen ramen aan twee zijden en data- en elektra aansluitingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share