George Stephensonweg 5, Vlaardingen

€ 1.350 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen zijn per direct een tweetal representatieve bedrijfsunits beschikbaar. Het betreft de businessunits gelegen aan de George Stephensonweg 5-9, welke geschikt zijn als bedrijfsruimte, showroom of kantoorruimte.

In de brochure wordt het object aan de George Stephensonweg 5 omschreven.

George Stephensonweg 5 – Totaal ca. 104 m2
De bedrijfsruimte is ca. 55,5 m² groot en is onder meer voorzien van een zelfstandig entree en elektrisch bedienbare overheaddeur. Verder beschikt de hal over een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², tl-verlichting, toilet en parkeerplaatsen voor de deur.

Via de stalen trap is de 1e verdieping (ca. 48 m²) te bereiken welke is ingericht als kantoorruimte. Deze etage is onder meer voorzien van een verlaagd plafond met lichtarmaturen, nette pantry, toiletten, te openen ramen aan twee zijden en data- en elektra aansluitingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen