George Stephensonweg 1, Vlaardingen

€ 2.450 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein de “De Vergulde Hand” in Vlaardingen is op een prominente zichtlocatie een representatieve kantoorruimte, inclusief bedrijfsruimte op de begane grond beschikbaar.

Het betreft het object gelegen aan de George Stephensonweg 1 te Vlaardingen en heeft een totale oppervlakte van ca. 218 m² VVO.

Op de begane grond is ca. 52 m² bedrijfsruimte/showroom gelegen, onder meer voorzien van:
– Een elektrische overheaddeur;
– Verlichting;
– Verwarming d.m.v. een radiator
– Loopdeur;
– Elektrapunten;
– Toilet.

De kantoorruimtes op de 1e verdieping is ca. 55 m² groot, terwijl de oppervlakte op de 2e verdieping ca. 111 m² bedraagt. De kantoorruimtes zijn voorzien via een trapopgang en zijn zeer luxe ingericht met onder meer:
– Kamerindeling;
– Verlaagde plafond met lichtarmaturen;
– Airconditioning in alle ruimtes;
– Grote raampartijen;
– Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
– Intercomsysteem;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Pantry;
– Toiletten;
– Sanitaire voorzieningen.

Het getoonde meubilair op de foto’s kan in bruikleen worden gebruikt gedurende de huurperiode. Indien u over eigen meubilair beschikt kan het meubilair worden verwijderd, maar heeft geen invloed op de huurprijs.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

PARKEREN
Het object beschikt over 6 eigen parkeerplaatsen. Tevens zijn in de directe omgeving ruim voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen