Fransenstraat 12B, Vlaardingen

€ 1.995 per maand

Omschrijving

Op de hoek van de Fransenstraat direct tegenover het plein van de Fransenstraat is deze representatieve winkelruimte gelegen met een totale oppervlakte van ca. 140 m² en een totale frontbreedte van 20 meter! Daarmee is het object gelegen tegenover onder meer de Subway en Lunchroom de Bonte Zebra.

De winkelruimte is hoogwaardig ingericht en beschikt onder meer over:
– Entree voorzien van openslaande deuren;
– Een houten vloer over de gehele winkeloppervlakte;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Airco unit welke tevens kan verwarmen;
– Pantry;
– Toilet.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Fransenstraat is gelegen in het centrum van Vlaardingen en beidt direct toegang tot het centrale Veerplein waar onder meer VUE Vlaardingen, de Bibliotheek en de Kruidvat zijn gevestigd. Tevens zijn op de loopafstand het winkelcentrum Liesveld en de gezellige winkelstraat Hoogstraat gelegen.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen