Flexwerkplekken in Paulina, Maasdijk

€ 300 per maand

Omschrijving

In het recent ontwikkelde multi-tenant kantoorcomplex Paulina zijn per direct diverse flexwerkplekken beschikbaar voor de verhuur. Bent u op zoek naar een flexwerkplek per maand? Dan is een werkplek in Paulina misschien wat voor u!

FLEXPLEKKEN
Binnen kantoorgebouw “Paulina” gelegen aan Honderdland 1034 in Maasdijk zijn verschillende flexwerkplekken beschikbaar. Het betreft een lichte en moderne ruimte met een ruim zit-sta bureau met leren bureaustoel, wifi, locker en een goed uitgerust koel- en verwarmingssysteem.

Gedurende de dag kunt u gebruik maken van de diensten van Het Broodjes Huijs, welke gesitueerd is binnen Paulina. Makkelijk en vooral erg lekker! Op de eerste dag ontvangt u dan ook gratis een glas verse jus d’orange en bij aankoop van een broodje ontvangt u gratis een kopje huijsgemaakte soep.

Liever een flexwerkplek per uur, dag of dagdeel? Ook dit is mogelijk! Boek dan een werkplek bij Paulina voor 2, 4 of 8 uur middels een QR code, welke te vinden is op de werkplek zelf.

PARKEREN
Er is mogelijkheid tot gratis parkeren op het parkeerterrein aan de overzijde van het kantoorgebouw.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De flexplekken bevinden zich binnen kantoorgebouw “Paulina”. Paulina is gesitueerd op bedrijventerrein Honderland te Maasdijk. Een bedrijvenpark wat aan de entree van het Westland ligt, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

HUURPRIJS
De huurprijs van een flexwerkplek bedraagt € 300,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 25,- per maand excl. BTW.

BESCHIKBAAR
De flexwerkplekken zijn per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 1 maand met telkens een verlenging van 1 maand.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform een gebruikersovereenkomst met aanvullende voorwaarden van verhuurder.

HUURBETALING
Per maand vooruit middels automatische incasso.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share