Erasmusplein 2, Vlaardingen

€ 960.000 k.k.

Omschrijving

Aan de entree van de wijk “Westwijk” in Vlaardingen-West is dit kinderdagverblijf beschikbaar voor de belegging. Het kinderdagverblijf is voor een periode van 10 jaar verhuurd tot en met 30 juni 2027 en is gelegen op eigen grond.

De begane grond is 770 m², waarvan ca. 666 m² is verhuurd aan het kinderdagverblijf. Op de 1e verdieping is nog eens 53 m² beschikbaar voor verhuur.

INDELING
De begane grond is volledig ingericht als kinderdagverblijf en beschikt tevens oven een eigen afsluitbaar terrein, momenteel in gebruik als buiten(speel)ruimte. Verder is de het object volledig ingericht en onder meer voorzien van:
– Linoleumvloeren;
– Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;
– Grote raampartijen;
– Een representatieve entree
– Ruime keuken;
– Mechanische ventilatie;
– Diverse brand- en alarminstallaties.

Tot slot is de ligging van het object uitermate gunstig, daar het is gelegen naast basisschool “OKC De Wereldwijzer”

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de Westwijk in de directe nabijheid van tal van voorzieningen. Onder meer winkelcentrum Dr. Wiardi Beckmansingel en het Heempark zijn op steenworp afstand gelegen. Voor dagelijkse boodschappen kunt u uitstekend terecht bij supermarkten als de Aldi, AH, Dirk van den Broek en winkels als de Kruidvat en de Primera.

De Westwijk is goed ontsloten direct aan de Marathonweg, een belangrijke verkeersader binnen Vlaardingen. Deze provinciale weg staat onder met de Rijksweg A20 en diverse omliggende wijken.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 2540
Groot: 15 are
Soort eigendom: Vol eigendom.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share