Energiestraat 10, Naaldwijk

€ 6.375 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk is per direct een ruime bedrijfshal inclusief kantoorruimte beschikbaar.

De bedrijfsruimte is centraal gelegen in Westland en dankzij haar ligging en voorzieningen uitstekend geschikt voor opslag- en productiewerkzaamheden.

De bedrijfsruimte is groot ca. 1.075 m² (27 m breed x 42 m diep), terwijl de kantoorruimte aan de voorzijde ca. 120 m² bedraagt. De kantoorruimte is verdeeld over 2 verdiepingen.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien één elektrische overheaddeur (4,5 m x 4,5 m), krachtstroomaansluitingen, een vrije hoogte van ca. 5,90 meter, gasgestookte heaters, lichtstraten en verlichtingsarmaturen. De begane grond vloer is volledig onderheid, vloeistof dicht en heeft een maximale vloerbelasting van maar liefst 3.500 kg/m².

De kantoorruimte is recentelijke gerenoveerd en voorzien van alle benodigde hedendaagse voorzieningen, zoals ruim voldoende data- en elektra aansluitingen, verwarming d.m.v. een Cv installatie, verlaagd plafond met lichtarmaturen, sanitaire voorzieningen, pantry en mechanische ventilatie.

Kortom, dankzij haar open inrichting, onderheide vloer met hoge vloerbelasting, een goede vrije hoogte en de centrale ligging is het object ideaal geschikt voor productie- en opslagactiviteiten in combinatie met een kleinschalig kantoor.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Virtuele tour

Locatie

Deel dit object via social media

Delen