De Derde Hoeve 62-64, Maasdijk

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Derde Hoeve in Maasdijk komt op een mooie zichtlocatie een representatief bedrijfsobject beschikbaar.

Het object is voorzien van een representatieve entree op de begane grond. Vanuit de entree bereikt u de bedrijfshal op de begane grond. De totale bedrijfshal is ca. 175 m² groot en o.a. voorzien van LED-verlichting, vloerverwarming, twee overheaddeuren (waarvan 1 elektrisch), een alarminstallatie, krachtstroomaansluitingen en rookmelders. Verder is nog een aparte spreekkamer gesitueerd op de begane grond direct naast de entree. De entree en spreekkamer zijn gezamenlijk ca. 40 m² groot.

Aan de achterzijde van het object is een entresolvloer van ca. 37 m² ingebouwd ten behoeve van extra opslag.

Vanuit de entree bereikt u middels een houten trap de kantoorruimte op de 1e verdieping. Deze verdieping is in totaal 215 m² groot en volledig ingericht als kantoorruimte, met een ruime kantine 4 spreek/werkkamers, een archiefruimte en sanitaire voorzieningen.

Verder is de kantoorruimte voorzien van LED-verlichting, een luxe pantry inclusief keukenapparatuur, vloerverwarming en verwarming d.m.v. radiatoren, alarm- en geluidsinstallatie en ruim voldoende data- en elektra aansluitingen. Tot slot is het object voorzien van elektrische zonwering.

Het object zal medio kwartaal 2 van 2018 beschikbaar zijn.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen