Deltaweg, Vlaardingen

€ 285 per m²

Omschrijving

In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” direct nabij de Nieuwe Waterweg is per direct een bouwkavel beschikbaar met een totaaloppervlakte van 5.875 m². De bouwkavel komt beschikbaar als gevolg van de totale herontwikkeling van het plangebied.

Na het verdwijnen van het voormalige Shell tankenpark en delen van de fabrieken van Hydro Agri, ontstond de mogelijkheid om dit gebied van “zware industrie” te transformeren naar “bedrijvigheid”. Het project “Deltaweg” past uitstekend in dit streven door zijn perfecte ligging langs de Deltaweg in het havengebied, doch nabij het centrum van Vlaardingen.

De Rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Beneluxcorridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen. Het gebied is sterk in ontwikkeling, deels door de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen, deels door herontwikkeling en revitalisatie van bestaande terreinen.

Op termijn ontstaat hierdoor een bruisend werkgebied, goed voor heel veel werkgelegenheid. De Rivierzone biedt dan ook een mix aan bedrijvigheid. Directe buren van project “Deltaweg” zijn bedrijven als NU3, Yara, Tessenderloo, maar ook Praxis, Tuincentrum Staelduinsebos en de Gamma Bouwmarkt.

KENEMERKEN
Oppervlakte: 5.785 m²

Bestemmingsplan: Maasoeverzone 2011
Maximum bebouwingspercentage: 80%
Maximale bouwhoogte: Max. 10 meter (deels) / Max. 20 meter (deels)
Maximale milieucategorie: Deel 4.2 / Deels 5.1
Kadastrale gegevens: Vlaardingen D 8175 / Vlaardingen D 8176
Eigendomssituatie: Erfpacht – Canon afgekocht tot 3 maart 2103

Gebruiksregels:
Niet toegestaan: Bevi-inrichtingen, bedrijven met een verkeersindex 3g, bedrijfswoningen, kantoren met een kantoorvloeroppervlakte van meer dan 1.000 m2 per bedrijf.
Inrit bouwkavel: Bochtstraal 10 m vanuit Deltaweg of na een recht stuk van 20 m.

Bijzonderheden:
Nulsituatie bodemrapport aanwezig
Toestemming Gasunie benodigd
Toestemming hoogheemraadschap Delfland benodigd
Toestemming vervreemding nodig van het Havenbedrijf Rotterdam (gebruiksrecht)

Voorwaarden: Algemene Bepalingen voor gebruiksrechten Havenbedrijf Rotterdam NV 2004

Koopsom: € 285,- per m2 excl. BTW (V.O.N.)
Notaris: Loyens Loeff te Rotterdam

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Beneluxcorridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.

De bouwkavel is direct gelegen aan de Deltaweg en daarmee strategisch uitstekend gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20 en A4 (Benelux tunnel).

Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen