Deltaweg, Vlaardingen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen zal binnenkort gestart worden de ontwikkeling van een representatieve bedrijfslocatie met ruim voldoende parkeermogelijkheid.

De ontwikkeling is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Deltaweg en tevens strategisch gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20 en A4. Via de Schiedamsedijk is de Benelux-tunnel uitstekend bereikbaar. Terwijl via de Marathonweg een directe verbinding is op de Rijksweg A20 – oprit 8 Vlaardingen-West.

De kantoorruimte is beoogd aan de voorzijde van het object en betreft in totaal ca. 398 m2 kantoorruimte, gelijk verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimte krijgt een representatieve uitstraling met veel raampartijen en gemetselde gevels.

De bedrijfsruimte is in totaal groot ca. 3.432 m2 BVO, verdeeld over 3 sectoren. De achterste hal (Hal 3) is verkocht onder voorbehoud en daarmee is nog voor verkoop beschikbaar:

Optie 1:
Kantoor: 398 m2 BVO
Hal 1-2: 2.288 m2 BVO (63,70m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 36 stuks

Optie 2:
Kantoor: 398 m2 BVO
Hal 1: 1.144 m2 BVO (31,85m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 20 stuks

Optie 3:
Hal 2: 1.144 m2 BVO (31,85m breed x 35,9m diep)
Parkeerplaatsen: 16 stuks

ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN
Op dit moment is de planvorming in een afrondende fase, maar nog niet definitief. U kunt als kandidaat-koper meedenken in de ontwikkeling en eventuele specifieke wensen kenbaar maken. De ontwikkelaar staat open voor aanpassingen aan het plan om het geschikt te maken voor uw beoogde bedrijfsvoering.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau, compleet met technische omschrijving, wordt op aanvraag verstrekt en maakt onderdeel uit van de koop-aannemingsovereenkomst.

De belangrijkste kenmerken van het complex zijn als volgt:
– Maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2;
– Monolithisch glad afgewerkte betonvloer (25 cm vloerdikte)
– 2 Lichtstraten per sector (2m x 10,40m);
– Elektrische overheaddeuren;
– Wanden – RC Waarde 4,50 m2K/W;
– Dak – RC Waarde 6,00 m2K/W;
– Aansluiting op gemeenteriolering;
– Elektrische installatie;

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.

De bouwkavel is direct gelegen aan de Deltaweg en daarmee strategisch uitstekend gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20 en A4 (Benelux tunnel).

Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.

KADASTRALE KENMERKEN
De grond is uitgegeven in erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met 3 maart 2103.

Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8175 / 8176
Groot: 5.785 m2

Op het perceel zijn de algemene bepalingen voor gebruiksrechten Havenbedrijf Rotterdam NV 2004 van toepassing.

Brochure

Technische Omschrijving

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share