Van Baerlestraat 201, Vlaardingen

€ 140.000 K.K.

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever gemeente Vlaardingen bieden wij aan de Van Baerlestraat in Vlaardingen-West per direct een commerciële ruimte te koop aan. Het object is in totaal ca. 139 m2 (BVO) groot en is gelegen nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel.

COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte is in totaal ca. 139 m2 groot (BVO) en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. De achterzijde van het object is voorzien van deuren ten behoeve van levering. Het object is recentelijk gerenoveerd waarbij het onder meer voorzien is van:
• Sanitaire ruimte;
• Pantry;
• Verlichting;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Linoleum vloer;
• Sausklare wanden.

Tevens zijn bij de renovatie de kozijnen en deuren vervangen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1964 gebouwd.

PARKEREN
Voor het object zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De bus route biedt directe verbinding met de metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam. Hierdoor is de ontsluiting met het openbaar vervoer zeer goed te noemen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1241
Appartementindex: A52

De grond is uitgegeven in erfpacht. De erfpacht is tot en met 1 september 2062 afgekocht met een vaste jaarlijkse erfpachtcanon van € 86,22.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Westwijk’ is de locatie aangewezen tot de ‘gemengd -2’ bestemde gronden. De voor Gemengd -2 aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor:
• Cultuur en ontspanning;
• Dienstverlening;
Kantoor;
Maatschappelijk;
• Sport.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 140.000,- k.k. excl. BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars. De bijdrage in verband met servicekosten bedraagt € 555,- per kwartaal. Het voorschot aan de VVE voor de verwarmingskosten bedraagt € 240,- per kwartaal.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share