Blokmakersplaats 2, Vlaardingen

€ 1.450 per maand

Omschrijving

In het centrum van Vlaardingen per direct een representatieve kantoorruimte/winkelruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie direct tegenover water.

De kantoorruimte/winkelruimte is ca. 93 m² groot en is onder meer voorzien van een laminaat vloer, gestucte wanden/plafonds, verwarming, data- en elektra aansluitingen inclusief patchkast, verlichtingsarmaturen, pantry en toilet.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Vlaardingen langs de “Oude Haven”. In de directe omgeving zijn zowel landelijk- als plaatselijke winkelketens gelegen. Onder meer winkelcentrum Liesveld is op loopafstand gelegen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier en een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het object is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen