Heliniumweg, Vlaardingen

€ 5.800 per maand

Omschrijving

In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen is gestart met de ontwikkeling van een tweetal grote bedrijfsunits met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het project wordt gerealiseerd nabij de Kringloopwinkel “Het Goed” en is bereikbaar via een nieuwe in- en uitrit vanaf de Heliniumweg. De beoogde ontwikkeling betreft de realisatie van 3 units, waarvan momenteel nog 2 turn-key units beschikbaar zijn voor verhuur.

Unit 1
Unit 1 is gelegen aan de achterzijde van het complex en betreft een bedrijfshal van 774 m2 met inpandige kantoorruimte aan de voorzijde van in totaal ca. 102 m2, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Direct voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen. Genoemde metrages betreffen BVO metrages.

Unit 2
Unit 2 is de middels unit en betreft een bedrijfshal van 785 m2 met inpandige kantoorruimte aan de voorzijde van in totaal ca. 102 m2, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Direct voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen. Genoemde metrages betreffen BVO metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU – BEDRIJFSHAL
– Een monoliet betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 9 meter;
– Elektrische bedienbare overheaddeur (4,5m x 4,5m);
– Er is constructief rekening gehouden met het plaatsen van een kraanbaan (incl. kraanbaanligger, excl. rails en maximaal draagvermogen van 5 ton).
– Led verlichting;
– Diverse wandcontactdozen;
– Krachtstroom;
– Verwarming d.m.v. een splitunit;
– Unit scheidende wanden van gasbeton;

OPLEVERINGSNIVEAU – KANTOORRUIMTE
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval voorzien van isolerende beglazing;
– Systeemplafond met Led verlichting;
– Verwarming d.m.v. een splitunit;
– Afgewerkte wanden met gesausd glasweefsel;
– Pantry met aansluitingen voor elektrische apparatuur;
– Luxe betegelde toiletruimte met fontein en afzuiging;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra aansluitingen.

OPLEVERINGSNIVEAU BUITENTERREIN
Het buitenterrein wordt volledig verhard door middel van klinkerbestrating, waarbij er 10 parkeerplaatsen per unit gerealiseerd worden.

DUURZAAMHEID
De ontwikkeling kent een duurzaam karakter. Er wordt geen gasaansluiting gerealiseerd en het object voldoet tevens aan de isolatiewaarden conform het bouwbesluit.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.
Het te realiseren bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Deltagebied direct achter de gamma bouwmark en Kringloopwinkel “Het Goed”. Via de Deltaweg zijn de Rijksweg A20 (afslag Vlaardingen) en de Rijksweg A4 (Knooppunt Benelux tunnel) binnen enkele autominuten bereikbaar.

Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.

BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg en is afhankelijk van de bouwplanning.

HUURPRIJS
Unit 1: € 5.800,- per maand excl. BTW
Unit 2: € 5.800,- per maand excl. BTW

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share