Honderdland 500, Maasdijk

€ 475.000 V.O.N. (Vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 2 in Maasdijk is direct aan de hoofdas recentelijk het nieuwbouwproject “Kleine Hei” opgeleverd. Het totale project omvat de realisatie van ca. 25 bedrijfsunits in verschillende oppervlaktes, waarbij veel aandacht is besteedt aan de uitstraling en kwaliteit van het project.

Bedrijventerrein Honderdland Fase 2 is een terrein in ontwikkeling, waarbij bereikbaarheid, veiligheid, de ruimtelijke omgeving en parkmanagement hoog in het vaandel staan. Het terrein is ruim opgezet en met de ligging nabij de A20 zeer goed ontsloten.

PROJECT KLEINE HEI
Het project omvat de realisatie van verschillende type units, welke in deze brochure nader worden omschreven. Alle units worden casco opgeleverd en zijn standaard voorzien van een gedeeltelijke betonnen verdiepingsvloer. De oppervlaktes variëren van 145 m2 tot 304 m2 begane grond oppervlakte en zijn tevens samen te voegen, waardoor er aanzienlijk grotere units gecreëerd kunnen worden. Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en een brede inrit waardoor het project goed bereikbaar units voor vrachtverkeer. Daarmee zijn de bedrijfsunits voor meerdere doeleinden geschikt.

TYPE A (UNIT 16 T/M 18)
De type A units zijn direct gelegen aan de hoofdas en door het gebruik van een combinatie van veel glas en houtaccenten een representatieve uitstraling. De units zijn beschikbaar vanaf 299 m2 begane grond vloeroppervlakte en beschikken over een gedeeltelijke betonnen verdiepingsvloer van 104 tot 106 m2 oppervlakte.

De units zijn verder onder meer voorzien van:

– Representatieve uitstraling door het gebruik van houtaccenten;
– Een entree met grote raampartijen;
– Voorbereidingen voor vloerverwarming in de begane grondvloer;
– Een (gedeeltelijke) betonnen verdiepingsvloer voor meerdere doeleinden;
– Een maximale vloerbelasting van 15 kN/m2 op de begane grond;
– Een maximale vloerbelasting van 5 kN/m2 op de verdiepingsvloer;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 8 meter;
– Elektrische overheaddeur (4,5m breed x 3,50m hoog);
– Loopdeur;
– Parkeerplaatsen direct voor de deur;
– Aansluiting op het openbare riool;
– Aluminium kozijnen.

Hoekunit 18 zal aan de zijkant ook gedeeltelijk voorzien worden van extra raampartijen voor nog meer lichtinval. Daarmee leent de verdieping zich uitstekend voor kantoorruimte en/of showroomruimte.

Deze units zijn beschikbaar vanaf € 475.000,- V.O.N. inclusief 4 parkeerplaatsen.

De units zijn in verschillende opties te koppelen, waardoor een aanzienlijk grotere oppervlakte gecreëerd wordt. In de brochure staat hier meer informatie over vermeld.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau, compleet met technische omschrijving, wordt op aanvraag verstrekt en maakt onderdeel uit van de koopovereenkomst. De genoemde metrages in deze brochure en tekeningen betreffen bruto-vloeroppervlaktes (BVO).

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerrein Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een businesspark niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting onder meer Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

Met de oplevering van het Maasdijkplein, Westerleeplein, Piet Struijkplein en de aanleg van de Westlandroute (Verlengde veilingroute) en de tweede ontsluitingsweg naar Hoek van Holland is de doorstroming van het verkeer tevens aanzienlijk verbeterd.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Iedere koper wordt van rechtswege lid van de “Vereniging van eigenaars Kleine Hei te Maasdijk”. Binnen de vereniging van eigenaars worden zaken zoals gemeenschappelijk onderhoud, opstelverzekering etc. geregeld. Ook wordt door de VVE een huishoudelijk regelement opgesteld.

Tot en met 30 juni 2020 is ieder appartementsrecht eigenaar eenmalige een bijdrage verschuldigd ten behoeve van de aanvangsbegroting van de VVE. Vanaf 1 juli 2020 geld de reguliere bijdrage welke nader vastgesteld zal worden in de eerste ledenvergadering.

BESCHIKBAAR
Het nieuwbouwproject is inmiddels opgeleverd en de bedrijfsunit zijn dan ook per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland Fase 2” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1/3.2 toegestaan.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen