Heliniumweg 8B, Vlaardingen

€ 5.800 per maand

Omschrijving

In het deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen zijn recent een drietal grote bedrijfsunits opgeleverd, met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het project is gerealiseerd nabij de Kringloopwinkel “Het Goed” en is bereikbaar via een nieuwe in- en uitrit vanaf de Heliniumweg. De ontwikkeling betreft de realisatie van 3 units, waarvan momenteel nog 1 turn-key unit beschikbaar is voor verhuur.

BEDRIJFSRUIMTE
Het betreft de middelste bedrijfsruimte van ca. 785 m2 met inpandige kantoorruimte aan de voorzijde van in totaal ca. 102 m2, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Direct voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen. Genoemde metrages betreffen BVO metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU – BEDRIJFSHAL
– Een monoliet betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 9 meter;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur (4,5m x 4,5m);
– Er is constructief rekening gehouden met het plaatsen van een kraanbaan (incl. kraanbaanligger, excl. rails en maximaal draagvermogen van 5 ton);
– Led – verlichting;
– Diverse wandcontactdozen;
– Krachtstroom;
– Verwarming / Koeling d.m.v. een splitunit;
– Unit scheidende wanden van gasbeton.

OPLEVERINGSNIVEAU – KANTOORRUIMTE
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval voorzien van isolerende beglazing;
– Systeemplafond met led – verlichting;
– Verwarming / koeling d.m.v. een splitunit;
– Afgewerkte wanden met gesausd glasweefsel;
– Pantry met aansluiting voor elektrische apparatuur;
– Luxe betegelde toiletruimte met fontein en afzuiging;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra aansluitingen.

DUURZAAMHEID
De ontwikkeling kent een duurzaam karakter. Er wordt geen gasaanlsluiting gerealiseerd en het object voldoet tevens aan de isolatiewaarden conform het bouwbesluit.

BOUWJAAR
De ontwikkeling is in Q1 2020 opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied “De Lickebaerd” alwaar diverse bedrijventerreinen zijn gevestigd.

Het te realiseren bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Deltagebied direct achter de gamma bouwmark en Kringloopwinkel “Het Goed”. Via de Deltaweg zijn de Rijksweg A20 (afslag Vlaardingen) en de Rijksweg A4 (Knooppunt Benelux tunnel) binnen enkele autominuten bereikbaar.

Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Maasoeverzone 1e herziening” is op de locatie bedrijvigheid tot categorie 5.1 toegestaan. Een groot deel van het plan betreft categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Daarmee heeft het object ruimte vestigingsmogelijkheden.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 5.800,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen, huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven, alsmede het schoonhouden van het object.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een 5 + 5 jarige huurovereenkomst. Overige termijnen zijn in overleg met de verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Virtuele tour

Locatie

Deel dit object via social media

Share