George Stephensonweg 21P, Vlaardingen

€ 1.850 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘’De Vergulde Hand’’ te Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit een bedrijfsruimte en beschikt tevens over kantoorruimte op zowel de begane grond als op de verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
Het betreft een bedrijfsunit van ca. 60 m2 bedrijfsruimte, ca. 36 m2 entree inclusief toiletten en ca. 24 m2 archiefruimte gesitueerd op de begane grond. Via een trapopgang is de verdieping te bereiken, welke is ingericht als ca. 132 m2 kantoorruimte. De bedrijfsunit beschikt over een alarminstallatie en camerabeveiliging.

De bedrijfsruimte op de begane grond is onder meer voorzien van een elektrische overheaddeur, Tl-verlichting en een betonnen vloer. Op de 1e verdieping is de kantoorruimte verdeeld door middel van tussenwanden, waardoor er 3 werk-/spreekkamers gecreëerd zijn. Tevens is de verdieping voorzien van 2 airco units, gestoffeerde vloer, Cv-ketel verlaagd plafond met lichtarmaturen, toilet en een pantry.

BOUWJAAR
Het gehele complex is in 1968 gebouwd en in 2007 gerenoveerd.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Vergulde Hand Oost’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.850,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share