George Stephensonweg 9H, Vlaardingen

€ 450 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een bedrijfsunit gelegen aan de George Stephensonweg 9H, welke uitstekend geschikt is als werkplaats en/of opslag.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfshal is in totaal ca. 36 m2 groot. Tevens beschikt het object over een houten entresolvloer van ca. 13 m2 groot. Verder is de bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Handmatige overheaddeur;
• Tl-verlichting;
• Elektra- en wateraansluiting;
• Maximale vrije hoogte van 3,78 meter;
• Betonnen vloer;
• Gemeenschappelijk toilet.

BOUWJAAR
Het object is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Vergulde Hand Oost” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

BESCHIKBAAR
In overleg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam om de 15 minuten stopt. Hierdoor is het object uitstekend te bereiken middels Openbaar Vervoer.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht. Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 450,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor elektra en water bedraagt € 30,- per kwartaal.

Huurder is voor eigen rekening en risico verantwoordelijk voor het schoonhouden van het object.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share