Professor Rutgersstraat 38, Vlaardingen

€ 750 per maand

Omschrijving

Per 1 juni 2020 komt een opslagruimte gelegen aan de Professor Rutgersstraat 38 te Vlaardingen beschikbaar voor de verhuur. Het object is nabij gelegen het winkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel en uitermate geschikt voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 120 m2 groot. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien:
• Handmatige overheaddeur;
• Betonnen vloer;
• Tl-verlichting.

Bij het object is voldoende gelegenheid tot openbaar parkeren.

BOUWJAAR
Het pand is in 1963 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De bus route biedt directe verbinding met de metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam. Hierdoor is de ontsluiting met het openbaar vervoer zeer goed te noemen.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 750,- per maand vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 juni 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs geen BTW verschuldigd.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share