Mercuriusstraat 43, Vlaardingen

€ 495.000 K.K. (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Groot Vettenoord” in Vlaardingen zijn per direct 2 grootschalige bedrijfsruimtes, met bijbehorend buitenterrein beschikbaar voor verkoop. Het buitenterrein is mede geschikt voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 3.200 m2 groot en is thans verdeeld in 4 bedrijfsruimtes. Voor de verkoop is beschikbaar een bedrijfsruimte van 800 m2 (Hal 3) en een bedrijfsruimte van 1.200 m2 (Hal 4). Het bijbehorend buitenterrein is in totaal ca. 2.084 m2 groot en is deels bestemd voor opslagdoeleinden en deels bestemd ten behoeve van een nog te vestigen recht van overpad.

De bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor opslag- en/of productiedoeleinden, beschikken over een maximale vrije hoogte van ca. 6,40 meter, voorzien van lichtstraten van natuurlijk lichtinval en zijn tevens voorzien van een overheaddeur aan de voorzijde van het object.

Het buitenterrein is afgesloten door middel van een hekwerk en zal naar rato van het oppervlak verdeeld worden over de diverse bedrijfsruimtes, respectievelijk hal 2, hal 3 en hal 4.

SPLITSING
Op dit moment zijn de bedrijfsruimtes feitelijk gesplitst door middel van een tussenwand. In geval van gesplitste verkoop zal een kadastrale splitsing aangevraagd worden, zal een huisnummerbesluit worden aangevraagd en zullen per unit eigen zelfstandige nutsvoorzieningen worden aangevraagd. Een en ander in overleg tussen verkoper en kandidaat-koper. Indien benodigd zal een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

BOUWJAAR
Het complex is omstreeks 1972 ontwikkeld.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar. Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 5998
Oppervlakte: 46 are en 43 centiare
Eigendom: Volledig eigendom

Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 5999
Oppervlakte: 49 are en 60 centiare (gedeeltelijk te betrekken bij perceel #5998)
Eigendom: Volledig eigendom

Er zal aan het kadaster opdracht verleend worden om de percelen opnieuw kadastraal in te meten, op basis van de schetsmatige tekening zoals is bijgevoegd in deze brochure.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van hal 3 bedraagt € 495.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 800 m2 bedrijfsruimte en ca. 695 m2 buitenterrein.

De vraagprijs van hal 4 bedraagt € 695.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 1.200 m2 bedrijfsruimte en ca. 695 m2 buitenterrein.

De vraagprijs van hal 3 en 4 samen bedraagt € 1.150.000,- K.K. vrij van BTW en betreft ca. 2.000 m2 bedrijfsruimte en ca. 1.390 m2 buitenterrein.

BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share