Mercuriusstraat 20, Vlaardingen

€ 320.000 K.K. / € 1.995,- per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen komt per direct een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verkoop en verhuur. Het betreft ca. 186 m2 bedrijfsruimte ca. 127 m2 kantoorruimte op de verdieping.

De bedrijfsruimte is bereikbaar middels een handmatige overheaddeur en loopdeur en is ideaal geschikt voor opslag- en productiedoeleinden. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een entresolvloer over de rechterzijde van het object, een toilet en kleine kantine. Verder is het object voorzien van een elektra-, gas- en water aansluiting.

De kantoorruimte is bereikbaar via een aparte opgang en is onder meer voorzien van diverse werk- en spreekkamers, variërend in oppervlaktes van 30, 40, 40 en 12 m2. Daarnaast is op de verdieping eveneens een toilet en pantry gerealiseerd.

De kantoorverdieping is volledig gemoderniseerd en voorzien van verlaagd plafond met lichtarmaturen, stoffering, vloerverwarming en elektra-aansluitingen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 7731
Groot: 3 are en 56 centiare

Het betreft vol eigendom van de grond en opstallen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share