Kreekweg 8W, Vlaardingen

€ 995 per maand

Omschrijving

Per direct is er op bedrijventerrein “Zeemanshaven” een moderne bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur! De bedrijfsunit is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw “Stael Bedrijfsunits”.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 110 m2 groot, waarvan ca. 55 m2 op de begane grondvloer en ca. 55 m2 op de verdiepingsvloer. Er zijn recent diverse voorzieningen aangebracht. Zo is de verdiepingsvloer voorzien van een pantry, systeemplafond en stroompunten. Tevens zijn de muren met gipsplaten afgewerkt. Verder is de bedrijfsruimte onder meer voorzien van:
• Handmatige overheaddeur (hoogte ca. 3,5 m);
• Loopdeur;
• Betegelde toiletruimte inclusief wasbak;
• Elektra tot 3 x 25 A.;
• Gas aansluiting G4;
• Waterleiding;
• Glasvezel voorbereid;
• Verlichting.

De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

BOUWJAAR
Het pand is in 2019 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Maasoeverzone” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 5.1 toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Kreekweg ligt in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”, op korte afstand van het centrum. Na het verdwijnen van een deel van de zware industrie in deze omgeving is er ruimte ontstaan voor kleinschaligere bedrijvigheid.

Ontsluitingen aan weerszijden van het project leiden u enerzijds via de Marathonweg naar de A20 richting Westland en Rotterdam, terwijl aan de andere kant het centrum van Vlaardingen en aansluitend de A4 (Benelux tunnel) te bereiken zijn. Via deze snelweg bent u snel in Den Haag en aan de zuidzijde van Rotterdam. Op Bedrijventerrein Zeemanshaven zijn onder andere de bouwmarkten Gamma en Praxis gelegen, maar ook Renewi, BeKaBe bekabeling en kringloopwinkel Het Goed.

Tevens is op enkele minuten lopen het recent opgeleverde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarnaast zijn in de directe omgeving bushaltes gelegen. Daarmee is het object zowel per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 995,- per maand excl. BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share