Kreekweg 10B, Vlaardingen

€ 1.000 per maand

Omschrijving

Gebouw “Stael Bedrijfsunits” wordt gerealiseerd aan de Deltaweg/Kreekweg in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”. Hier is per direct een moderne bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur!

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 140 m2 groot, waarvan ca. 70 m2 op de verdieping.
De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (hoogte ca. 3,5 m);https://batenburg-bhv.nl/property/bedrijfsruimte-vlaardingen-kreekweg-10b/?preview=true
• Loopdeur;
• Toilet;
• Elektra tot 3 x 25 A.;
• Gas aansluiting G4;
• Waterleiding;
• Glasvezel voorbereid.

De architectuur, met op de verdiepingen raampartijen tot de verdiepingsvloer, in combinatie met het gebruik van diverse grijstinten in de bovenbouw, zorgt voor een opvallende vriendelijke en open uitstraling.

BOUWJAAR
Het pand is in 2019 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Deltaweg ligt in Vlaardingen, op bedrijventerrein “Zeemanshaven”, op korte afstand van het centrum. Na het verdwijnen van een deel van de zware industrie in deze omgeving is er ruimte ontstaan voor kleinschaligere bedrijvigheid.

Ontsluitingen aan weerszijden van het project leiden u enerzijds via de Marathonweg naar de A20 richting Westland en Rotterdam, terwijl aan de andere kant het centrum van Vlaardingen en aansluitend de A4 (Benelux tunnel) te bereiken zijn. Via deze snelweg bent u snel in Den Haag en aan de zuidzijde van Rotterdam. Op Bedrijventerrein Zeemanshaven zijn onder andere de bouwmarkten Gamma en Praxis gelegen, maar ook Renewi, BeKaBe bekabeling en kringloopwinkel Het Goed.

Tevens is op enkele minuten lopen het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarnaast zijn in de directe omgeving bushaltes gelegen. Daarmee is het object per auto- als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan is op de locatie bedrijvigheid toegestaan.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn in overleg nader overeen te komen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share