Koningin Wilhelminahaven ZZ 22, Vlaardingen

€ 395.000 K.K.

Omschrijving

Op een schitterende locatie aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen is een representatieve bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte beschikbaar voor de verkoop. Het betreft in totaal ca. 335 m2 bedrijfsruimte en ca. 230 m2 kantoorruimte.

INDELING
Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is ca. 335 m2 groot met een vrije hoogte van ca. 5 meter en is voorzien van twee lichtstraten, elektrische overheaddeur (3 x 4,7 m) en betonvloer. Tevens is er toegang tot kantoorruimte.

Kantoorruimte:
De kantoorruimte is in totaal ca. 230 m2 groot verdeeld over 2 verdiepingen en is onder meer voorzien van:
– Toiletten;
– Pantry’s;
– Doucheruimte;
– Verwarming d.m.v. CV;
– Airco unit;
– Lichtkoepels;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Video alarmsysteem;
– Linoleum vloeren;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Toegang tot de bedrijfsruimte.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het centrum van Vlaardingen aan de Koningin Wilhelminahaven, die aansluit op rivier de Nieuwe Maas. Tevens is er een goede ontsluiting met de Rijksweg A20 via de afslag Beneluxtunnel. Daarnaast is station Vlaardingen-centrum op loopafstand gelegen, waar ook metro- en busverbindingen te vinden zijn.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: B
Nummer: 9500
Groot: 4 are 60 centiare
Soort eigendom: Erfpacht

Het perceel is uitgegeven in erfpacht voor een periode tot 28 juni 2044. De jaarlijkse canon bedraagt € 1.044,- en wordt om de vijf jaar herzien. Eerstvolgende herziening 1-1-2020.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Kw-Kades” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Tevens is het gehele havengebied, waaronder ook KW-haven 22, door de gemeente Vlaardingen aangewezen als “beschermd stadsgezicht Vlaardingen”. In deze gebieden zorgen de gemeente en bewoners/eigenaren dat het karakter van de bebouwing behouden blijft en nieuwbouw wordt afgestemd wordt op de omgeving.

Brochure

Panorama

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen