Hoogstad 253, Vlaardingen

€ 1.850 per maand

Omschrijving

Aan de meubel- en autoboulevard in Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar, bestaande uit ca. 112 m2 bedrijfsruimte, ca. 95 m2 kantoorruimte en 100 m2 entresolvloer. Bij het object behoren tevens 3 parkeerplaatsen.

Vanwege de indeling en inrichting is het object uitermate geschikt voor opslag- productie en kantoordoeleinden. Tevens is perifere detailhandel toegestaan op deze locatie.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is gelegen aan de achterzijde en is geheel voorzien van een entresolvloer. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Handmatige overheaddeur (inrijhoogte 2,86 meter / 4 meter breed);
– Tl verlichting
– Een maximale vloerbelasting va. 1.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van 2,86 meter;
– Gasgestookte heater;
– Doorgang naar de kantoorruimte voor en buitenterrein achter.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is aan de voorzijde gelegen en is toegankelijk middels een entreedeur. De kantoorruimte op de begane grond is ca. 40 m2 groot, terwijl de kantoorruimte op de verdieping ca. 55 m2 bedraagt. De kantoren zijn onder meer voorzien van:
– Airco-unit (beneden);
– Toiletten;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Afgewerkte wanden en vloeren.

Entresolvloer
De entresolvloer is ca. 100 m2 groot en beschikt over een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2. De entresolvloer is toegankelijk via een stalen trap en is uitermate geschikt voor opslagdoeleinden. De vrije hoogte onder het dak bedraagt 3,60 meter.

Aan de achterzijde van het object zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen. Tevens zijn aan de voorzijde voldoende openbare parkeergelegenheden gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de meubelboulevard Hoogstad in Vlaardingen. Daarmee is de Rijksweg A20 – afslag 8 Vlaardingen zeer goed te bereiken. Via de A20 zijn de Rijkswegen A4 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Via het provinciale wegennetwerk is het object goed bereikbaar voor de omliggende plaatsen/steden zoals Vlaardingen, Maassluis en Westland.

Busverbinding 126 is op loopafstand gelegen en station Vlaardingen is binnen enkele autominuten te bereiken. In de nabije toekomst rijdt via Station Vlaardingen een directe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

De meubelboulevard Hoogstad kenmerkt zich door een groot aanbod van winkels en bedrijven in diverse branches. In de directe omgeving zijn veel bekende ketens gevestigd zoals de HACO, Yorcom, McDonald’s, Texaco tankstation, hotel IBIS, Beter BED en de zonnestudio Ergo Sun gevestigd.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Hoogstad” zijn op de locatie de volgende functies toegestaan:
– Bedrijven;
– Dienstverlening;
– Kantoren;
– Maatschappelijke voorzieningen die deel uitmaken van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– Perifere detailhandel;

Al dan niet in combinatie met:
– Ondergeschikte detailhandel;

BESCHIKBAAR
Naar verwachting komt het object per 1 augustus 2019 beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen