George Stephensonweg 9K, Vlaardingen

€ 590 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Vergulde Hand is per direct een representatieve bedrijfsunit van een modern bedrijfsverzamelgebouw beschikbaar voor de verhuur. Het object betreft ca. 60 m2 bedrijfsruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 60 m2 groot en is uitermate geschikt voor onder andere opslagdoeleinden.
De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Tl-verlichting;
• Entresolvloer;
• Kitchenette;
• 400V energiemeter;
• Handmatige overheaddeur;
• Airconditioner / warmtepomp.

Indien gewenst is de huidige inventaris beschikbaar bij een eventuele verhuur.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan Vergulde Hand Oost is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan. Automotive is op deze locatie niet toegestaan.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de energie van algemene ruimten en de servicekosten bedragen € 40,00 per maand excl. BTW. De energiekosten van het eigen verbruik wordt per kwartaal in rekening gebracht en zal bij normaal gebruik ca. € 30,00 per maand bedragen. Dit wordt na een jaar definitief verrekend/berekend afhankelijk van de meterstanden.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen