Energieweg 22A, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Groot-Vettenoord te Vlaardingen zijn per direct twee representatieve bedrijfsruimtes beschikbaar voor de verhuur! De bedrijfsruimtes zijn naast elkaar gelegen en zowel gezamenlijk als afzonderlijk beschikbaar.

BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte 1
Bedrijfsruimte 1 is in totaal ca. 122 m2 BVO groot, bestaande uit een bedrijfshal van ca. 98 m2 en een entresolvloer van ca. 24 m2.

De bedrijfshal is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien van:
• Handmatige overheaddeur (3,70 m x 3,60 m);
• Betonnen vloer;
• Krachtstroom;
• Tl-verlichting;
• Pantry blok;
• Brandmeldinstallatie;
• Te openen ramen;
• Toilet:
• Lichtstraat voor natuurlijke lichtinval.

De entresolvloer is te bereiken middels een houten trapopgang en onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Data- en elektra aansluitingen.

Bedrijfsruimte 2
Bedrijfsruimte 2 is in totaal ca. 87 m2 BVO groot, bestaande uit ca. 48 m2 bedrijfshal en ca. 39 m2 entresolvloer. De entresolvloer is te bereiken via een houten trapopgang en voorzien van een loopdeur, Tl-verlichtingen en elektra aansluitingen. Daarmee is het uitermate geschikt als opslagruimte.

BOUWJAAR
Het pand is in 1962 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object is gelegenheid tot openbaar parkeren.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot-Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten van het object zijn nader te bepalen en betreffen een voorschotvergoeding voor het
gebruik van de nutsvoorzieningen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor contracten ten aanzien van
telefonie- en internet.

HUURPRIJS
De huurprijs van het gehele object bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW. Indien de bedrijfsruimtes afzonderlijk van elkaar gehuurd worden, bedraagt de huurprijs van bedrijfsruimte I € 1.000,- per maand excl. BTW en bedraagt de huurprijs van bedrijfsruimte II € 500,- per maand excl. BTW.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share