3e Industriestraat 19C, Vlaardingen

€ 995 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord komt per direct een representatieve bedrijfsunit van een modern bedrijfsverzamelgebouw beschikbaar voor de verhuur. Het object betreft ca. 75 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 52 m2 op de entresolvloer.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 75 m2 groot met ca. 52 m2 entresolvloer. De maximale vloerbelasting bedraagt 1.000 kg/m2 voor de bedrijfsruimte en 500 kg/m2 op de verdieping.
De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Handmatige overheaddeur;
• Gasgestookte heater;
• Toilet;
• Betonnenvloer;
• Tl-verlichting.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 6,70 meter en onder de entresol bedraagt de vrije hoogte ca. 3 meter.

BOUWJAAR
Het pand is in 2006 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar binnenkort de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen