Van Hogendorplaan 1411, Vlaardingen

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Nabij het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier is per direct een multifunctionele bedrijfsruimte vrijgekomen voor de verhuur. Het object bestaat in totaal uit ca. 144 m² maatschappelijke ruimte en is zowel met de auto, openbaar vervoer en ter voet uitstekend bereikbaar.

MAATSCHAPPELIJKE RUIMTE
De maatschappelijke ruimte is in totaal ca. 144 m2 groot en is verdeeld in een algemene ruimte met diverse multifunctionele kantoorkamers die afgescheiden kunnen worden middels een glazenwand. Het object is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien van:
• Lichtarmaturen;
• Personenlift;
• Toilet en mindervalidentoilet;
• Wandcontactdozen;
• Verwarming en koeling d.m.v. VRF-systeem;
• Pantry;
• Raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

BOUWJAAR
Het pand is in 2006 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Er is voldoende gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier waarbij gratis parkeren mogelijk is. Ook is het object op loopafstand van bus- en metrostation Vlaardingen Oost en is de snelweg A4 op nabije afstand gelegen. Doordat het object gelegen is aan een doorgaande weg is de locatie zowel met de auto, openbaar vervoer als ter voet goed bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Babberspolder-Oost’ is op de locatie bestemd tot de voor Gemengd -1 aangewezen gronden. De voor Gemengd-1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijfsactiviteiten;
b. cultuur en ontspanning, in de vorm van atelier, creativiteitscentrum, dansschool en/of muziekschool;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijk;
e. kantoren;
f. sport, in de vorm van sportschool en/of fitnesscentrum.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share