Mercuriusstraat 50, Vlaardingen

€ 285.000 K.K.

Omschrijving

Binnenkort komt er op bedrijventerrein “Groot Vettenoord” te Vlaardingen een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verkoop. Het object bestaat uit ca. 431 m2 bedrijfsruimte, ca. 91 m2 kantoorruimte en ca. 536 m2 buitenterrein.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 431 m2 groot, waarvan thans ca. 170 m2 is ingericht als werkplaats, ca. 79 m2 als atelierruimte en ca. 182 m2 als magazijnruimte.

De werkplaats is deels voorzien van een tegelvloer en deels van een betonnen begane grondvloer. Tevens is de werkplaats voorzien van een goedereningang aan de zijkant van het object. De werkplaats is verder voorzien van verwarming d.m.v. radiotoren, verlichting, raampartijen, werkbanken en een houten entresolvloer. Via de werkplaats is de atelierruimte bereikbaar, welke is voorzien van een gecoate begane grond vloer, verwarming d.m.v. radiatoren, raampartijen en verlichting.

Het magazijn is voorzien van een goedereningang aan de achterzijde van het object. Ter plaatse van de huidige stellingen zijn stelconplaten aangebracht. Verder is het magazijn voorzien van:
• Lichtstraten t.b.v. natuurlijke lichtinval;
• Verwarming d.m.v. radiotoren;
• Krachtstroomaansluiting;
• Verlichting;
• Tegelvloer met coating.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen aan de voorzijde van het object en is in totaal ca. 91 m2 groot. De kantoorruimte is onder meer voorzien van een ontvangstbalie. Verder beschikt de kantoorruimte over:
• Verlaagd systeemplafond met lichtarmaturen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Sanitaire voorzieningen;
• Kantineruimte inclusief pantry;
• Raampartijen aan de voorzijde.

BOUWJAAR
Het pand is in 1961 gebouwd.

BUITENTERREIN
Het naast- en achtergelegen buitenterrein is in totaal ca. 536 m2 groot. Het buitenterrein aan de lange zijde van het object dient als doorgang naar het achtergelegen buitenterrein, welke gebruikt kan worden als opslagruimte. De doorgang naar het achtergelegen buitenterrein is afgesloten met een hekwerk.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object is gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.
Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 4195
Oppervlakte: 1.058 m2

Er rust een recht van erfpacht op het perceel. De erfpacht is voor 99 jaar uitgegeven tot en met 31-12-2059. De canon bedraagt € 415,21 per jaar.

ENERGIELABEL
Dit gebouw heeft energielabel G.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het Volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

Conform de Erfpachtbestemming is uitsluitend een spuitgietbedrijf toegestaan. Indien een andere bestemming gewenst is, dient er toestemming gemeente Vlaardingen verkregen te worden.

Auto (-gerelateerde) activiteiten zijn nadrukkelijk uitgesloten op deze locatie.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 285.000,- k.k. excl. BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share