Arij Koplaan 14D, Vlaardingen

€ 215.000 k.k. vrij van BTW

Omschrijving

Aan de Arij Koplaan te Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. Het pand is gelegen nabij de Westwijk en bedrijventerrein Groot-Vettenoord. Daarmee is het gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Het betreft een bedrijfsunit van ca. 59 m2 BVO bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 42 m2 BVO op de verdieping. Het object beschikt over 1 parkeerplaats.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 59 m2 BVO groot op de begane grond. De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3,5 meter x 3,5 meter);
• Vrije hoogte van ca. 6,5 meter;
• Vrije hoogte onder entresolvloer ca. 3,20 meter;
• Verlichting;
• Elektra aansluitingen;
• Toilet;
• Brandblusmiddelen.

VERDIEPINGSVLOER
Via de trapopgang op de begane grond bereikt u de 1e verdieping. De verdiepingsvloer is in totaal ca. 42 m2 BVO groot en beschikt onder meer over:
• Verlichting;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Verwarming;
• Pantry;
• Brandblusmiddelen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1999 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoort 1 parkeerplaats.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Ary Koplaan in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Tevens zijn de omliggende bedrijventerreinen Groot-Vettenoord en ‘’De Vergulde Hand’’ in de directe nabijheid.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op loopafstand is het metrostation Vlaardingen-West gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland om de 15 minuten stopt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: H
Nummer: 1698 | 1710
Eigendom: Volledig eigendom.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Marathonweg – Spoorkruising’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan. Automotive activiteiten op deze locatie zijn uitgesloten.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 215.000,- k.k. vrij van BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object beschikt niet over een Energielabel daar het een industriefunctie betreft en geen verplichting is.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Er is op dit moment geen (actieve) VvE.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share