Zomerdijk 124, Maassluis

€ 49.500 K.K.

Omschrijving

Aan de Zomerdijk op bedrijventerrein “De Dijk” langs de Nieuwe-Waterweg in Maassluis is een modern bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd en is er een bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. Het betreft een unit van ca. 24 m2 BVO (8m x 3m x 3,5m) gelegen op de 1e verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsunit van ca. 24 m2 BVO is uitermate geschikt voor extra opslag of kleinschalige bedrijfsvoering. Het bedrijfscomplex is afgesloten met slagbomen en wordt bewaakt door middel van diverse camera’s en een TAG systeem. De bedrijfsunit is 24 uur per dag toegankelijk en is onder meer voorzien van:
• Ledverlichting;
• Elektra aansluitingen;
• Buitenverlichting;
• Gezamenlijke sanitaire voorziening;
• Vrije hoogte van 3,5 meter;
• Alarminstallatie met melding naar meldkamer;
• Elektrische overheaddeur met handzender.

Tevens zijn er op dak van het bedrijfscomplex zonnepanelen gelegen. Dit biedt gunstige voordelen voor het elektraverbruik.

BOUWJAAR
Het complex is in 2019 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is gelegen aan de Zomerdijk op bedrijventerrein “De Dijk”. Het bedrijventerrein is in ontwikkeling en is parallel gelegen aan de Vlaardingsedijk te Maassluis. Via de Vlaardingsedijk zijn plaatsen als Maassluis en Vlaardingen uitstekend te bereiken.

Ook is het bedrijventerrein op enkele minuten gelegen van de Rijksweg A20 – afslag 7, hierdoor is de bereikbaarheid per auto uitstekend. De Rijksweg A20 is te bereiken via de Laan van 1940-1945.

Tot slot is het station Maassluis Centrum op 10 minuten loopafstand gelegen. Op dit station zijn diverse busverbindingen. Daarnaast is de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam op station Maassluis Centrum gelegen. Hierdoor is de ontsluiting met het openbaarvervoer uitstekend.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Maassluis
Sectie: C
Nummer: 334
Appartementsindex: A37
Eigendom: Volledig eigendom

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het object maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren ‘’VvE Aan de Waterweg’’. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 342,60.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Dijk” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 49.500,- k.k. excl. BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt niet over energielabel, daar het een industriefunctie betreft.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share