Honderdland 348, Maasdijk

€ 345.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Honderdland” in Maasdijk komt per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar met een totale vloeroppervlakte van ca. 132 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Het object is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”.

BEDRIJFSRUIMTE
De begane grond is in totaal ca. 66 m2 groot en is ingericht als bedrijfsruimte. De bedrijfsunit is verder onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur met handzender (3m x 3m);
• Meterkast v.v. gas/water/elektra en internetaansluiting;
• Krachtstroomaansluiting;
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Led verlichting;
• Gasgestookte heater;
• Buitenverlichting;
• Betegeld toilet met wasbak.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de verdiepingsvloer, welke deels is ingericht als kantoorruimte. De kantoorruimte is 66 m2 groot en is onder meer voorzien van:
• Houten trapopgang;
• Pantry met tafelmodel koelkast en warmwatervoorziening;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en cv-ketel;
• Verlaagd plafond met led verlichting;
• Te openen ramen v.v. dubbel glas;
• Wandcontactdozen.

Aan de voorzijde zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen.

ENERGIELABEL
Er is geen energielabel beschikbaar, daar het een industriefunctie betreft.

BOUWJAAR
Het pand is in 2012 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Honderdland fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

BESCHIKBAAR
In overleg. Een snelle aanvaarding behoort tot de mogelijkheden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Door de realisatie van de tweede fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid is ontstaan.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam-The Hague Airport.

De in ontwikkeling zijnde Blankenburgtunnel biedt een directe toegang tot bedrijven die zijn gevestigd op de gehele Maasvlakte.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 345.000,- K.K. excl. BTW.

WAARBORSOM
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen op de derdengeldenrekening van de notaris.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 6073
Eigendom Eigendom van appartementsindex 7 en 63

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaars Dijcks Meesterschap. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 1.217,28.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share