Leemolen 46, De Lier

€ 355.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop! De bedrijfsunit is onderdeel van fase III van het bedrijfscomplex ‘Leemolen’ en is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de Burgemeester van Doornlaan.

BEDRIJFSUIMTE
De bedrijfsunit is ca. 105 m² BVO groot en is tevens voorzien van een houten verdiepingsvloer over de gehele oppervlakte.

De begane grond is onder meer voorzien van:
• Vloerverwarming;
• Grote raampartijen met een frontbreedte van 9 meter aan de lange zijde en 2,75 meter aan de korte zijde;
• 3 schuifdeuren t.b.v. goedereninvoer;
• Alarminstallatie;
• Nette plafondafwerking met spotverlichting;
• Een maximale vrije hoogte van ca. 3 meter;
• Cv-ketel met boiler.

KANTOORRUIMTE
Via een trapopgang aan de achterzijde is de verdieping te bereiken welke volledig is ingericht als kantoorruimte. Het kantoor kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en is onder meer voorzien van:
• Toilet en urinoir;
• Nette pantry;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Een afsluitbare archiefruimte;
• Glasvezelmogelijkheden;
• Elektrische zonwering;
• 1x airco-unit;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en cv-ketel.

Op de verdieping is tevens een trapopgang gemaakt naar box 23. De trap is inklapbaar door middel van een takelmechanisme. Indien de unit en boxen afzonderlijk worden verkocht zal de trap verwijderd worden en de kanaalplaatvloer van de bovengelegen box hersteld worden.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij de bedrijfsunit behoren 4 parkeerplaatsen, waarvan 1 aan de korte zijde en 3 aan de lange zijde van het object.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijvencomplex Leemolen is gelegen op bedrijventerrein “Leehove”. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Ook het bedrijvenpark Honderdland is nabij Leehove gelegen, waardoor een corridor van bedrijventerrein ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Het knooppunt Westerlee is grootschalig gerenoveerd in kader van het 3-in-1 project.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken.

Via de recentelijk aangelegde Westlandroute is de Rijksweg A4 goed te bereiken, die in directe verbinding staat met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Tot slot is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: De Lier
Sectie: B
Nummer: 2873
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten
Appartementsindexen: 1 – 2 – 51 – 52 – 53 – 65

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 355.000,- k.k. excl. BTW.

De bedrijfsunit kan ook gecombineerd worden met de opslagboxen van 66,6 m², 67,4 m² en 44,6 m² groot.
De vraagprijs voor het geheel bedraagt 565.000,- K.K. excl. BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het energielabel wordt op dit moment aangevraagd door de verkoper. Echter mag er van worden uitgegaan dat het object over energielabel A beschikt.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De jaarlijkse bijdrage aan de “Vereniging van Eigenaren” bedraagt € 1.252,93 per jaar

Koper wordt van rechtswege lid van de vereniging van eigenaren en dient zich te conformeren aan het huishoudelijk regelement.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share