Klopperman 53 – Unit 62, Wateringen

€ 875 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Wateringse Veld” is per direct een zeer recent opgeleverde bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een unit van ca. 60 m2 groot en wordt opgeleverd met een entresolvloer van ca. 36 m2. De bedrijfsruimte is daarmee uitermate geschikt voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het “Klopperman” project en is gelegen op de verdieping. Middels een hellingbaan is de unit bereikbaar met een personenauto en/of werkbus. Het gehele project is voorzien van een overkapping boven de rijbaan, zodat u droog kunt laden en lossen.

Verder is de bedrijfsunit is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (ca. 3,50m x 3,50m) met handzender;
• Krachtstroomaansluiting en groepenverdeling;
• 24/7 toegankelijk;
• De vrije hoogte is ca. 5,25 meter;
• Entresolvloer van ca. 36 m² met vaste trap;
• Camerabewaking (collectief);
• Algemene toiletruimtes;
• Toegang verdieping middels elektrische schuifdeur;
• Daglicht boven de rijroute middels kasconstructie.

In de gemeenschappelijke ruimtes zijn tevens openbare waterkranen aanwezig met vloerputten aanwezig.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Wateringse Veld” in de nabijheid van onder andere de “Hornbach” en de “Makro”. Het gebouw ligt op een uitstekende zicht locatie door de ligging langs de doorgaande weg N211. In de nabijheid treft u tevens een halte van de tramlijn 16 en 17, waardoor rechtstreekse verbindingen met Scheveningen, Delft en Den Haag CS gewaarborgd worden. Door de ligging direct aan de rijksweg A4, A13 en de Veilingroute is het bedrijvenpark uitstekend bereikbaar.

PARKEREN
De parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein zijn bestemd voor kortstondig gebruik (maximaal 24 uur).

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 875,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen en betreffen een voorschot voor het verbruik van elektra in het gehuurde. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de activiteiten in de unit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Het object is beschikbaar vanaf een huurtermijn vanaf 1 jaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share