Mercuriusstraat 68, Vlaardingen

€ 1.100 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Groot Vettenoord’’ te Vlaardingen is per direct een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit maakt deel uit van klein bedrijfsverzamelgebouw van 3 bedrijfsunits.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 112 m2 groot, waarvan ca. 56 m2 is gelegen op de verdieping. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Zelfstandige entree;
• Elektrische overheaddeur (3.00m x 3,45m);
• Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 op de begane grond;
• Een maximale vloerbelasting van 300 kg/m2 op de verdieping;
• Gasgestookte heater op de begane grond;
• Centrale verwarming op de verdieping;
• Raampartijen op de verdieping voor natuurlijk lichtinval;
• Ingerichte meterkast met 380V aansluiting;
• Pantry op de verdieping;
• Toilet inclusief fontein.

BOUWJAAR
Het pand is in 2018 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Parkeren op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘’Groot Vettenoord’’ in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.100,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van het object en het afsluiten van contracten voor nutsvoorzieningen als zijnde gas, water en elektra.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share