Marconistraat 20, Vlaardingen

€ 339.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Vergulde Hand” in Vlaardingen komt een bedrijfsobject beschikbaar voor verkoop in verband met uitbreiding op een locatie elders. In deze brochure wordt de bedrijfsruimte gelegen aan de Marconistraat 20 te Vlaardingen beschreven.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 645 m² groot en is onder meer voorzien van:
– Betonnen vloer en deels stelconplaten;
– Diverse cabines en testruimtes (oplevering in overleg);
– Lichtkoepels;
– Verwarmingselementen welke thans niet meer in gebruik zijn;
– Een doorgang naar het voor/naastgelegen buitenterrein;
– Een maximale vrije hoogte van 5,70m onder het spant;
– Diverse kraanbanen en draagarmen met een draagvermogen tot 1.000 kg/m².

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 210 m² groot, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Op dit moment is een klein deel van de kantoren nog in gebruik. De overige kantoren zijn thans niet meer in gebruik en dienen gemoderniseerd te worden.

BUITENTERREIN
Bij het object behoort aan de rechter(voor)zijde en buitenterrein ten behoeve van opslag met een totale oppervlakte van ca. 151 m². Dit terrein is afgesloten met een hekwerk en is bereikbaar vanaf zowel de openbare weg- als via een loopdeur vanuit de bedrijfshal. Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating.

BOUWJAAR
Het complex is omstreeks 1978 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West gelegen langs de entree van het bedrijventerrein, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 4979
Oppervlakte: 10 are
Eigendom: Recht van erfpacht

Perceel Vlaardingen D 4979
Het recht van erfpacht loopt tot en met 01-11-2021. De jaarlijkse canon bedraagt € 2.508,09 per jaar en wordt elke 10 jaar herzien. De erfpachtbestemming is: “Bedrijfspand voor groothandel in roestvrij staal en gereedschappen, annex slijperij”.

Het uitgangspunt is dat door verkoper het recht van erfpacht (eeuwigdurend) zal worden verlengd.

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Vergulde Hand Oost” is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De maximale bouwhoogte van het perceel bedraagt 8 meter.

Er is geen specifieke “auto-motive” functie toegekend aan het perceel toegekend. Daarmee zijn auto gerelateerde activiteiten uitgesloten op deze locatie.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 339.000 k.k. vrij van BTW.

BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share