George Stephensonweg 21J, Vlaardingen

€ 1.395 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Vergulde Hand te Vlaardingen komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de verdieping.

BEDRIJFSUNIT
De bedrijfsruimte betreft ca. 60 m2 op de begane grond en is verder onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met tl-verlichting;
• Alarminstallatie;
• Handmatige overheaddeur (2,78m hoog x 3m breed) voorzien van elektrisch rolluik;
• Entree voorzien van elektrisch rolluik;
• Doucheruimte;
• Brandmelder;
• Brandblusmiddelen;
• Wandcontactdozen;
• Meterkast.

KANTOORRUIMTE
Middels een representatieve trapopgang is de 1e verdieping te bereiken, welke thans in gebruik is als kantoorruimte. De kantoorruimte is 66 m2 groot en onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Laminaatvloer;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Pantry;
• Verwarming middels radiatoren;
• Toilet;
• Te openen ramen;
• Cv ketel;
• Intercomsysteem;
• Mechanische ventilatie.

BOUWJAAR
Het complex is oorspronkelijk in 1968 gebouwd, maar heeft diverse moderniseringen ondergaan.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de voorzijde en op de openbare parkeerplaatsen aan de overzijde van het object.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam om de 15 minuten stopt. Hierdoor is het object uitstekend te bereiken middels Openbaar Vervoer.

De gemeente Vlaardingen heeft in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Vergulde Hand Oost’’, onherroepelijk vastgesteld op 18-09-2014, is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.395,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder sluit zelf de contracten af voor de nutsvoorzieningen en overige abonnementen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share