Nobelstraat 6 – BU4, ‘s-Gravenzande

€ 3.475 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande komt een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. De voor verhuur beschikbare bedrijfsunit betreft in totaal ca. 460 m² BVO verdeeld over twee verdiepingen. Tevens behoren er 3 parkeerplaatsen op eigen terrein bij het object.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 200 m2 BVO en ca. 60 m2 BVO entresolvloer. De bedrijfsunit is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (4,2m x 4,2m);
• Betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2.
• Een vrije hoogte van ca. 4,5m;
• Gasgestookte heater;
• TL verlichting;
• Krachtstroomaansluitingen;
• Toiletruimte;
• Glasvezel aansluiting;
• Alarminstallatie.

Bij het object behoren drie parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

KANTOORRUIMTE
Via de representatieve entree is middels een houten trapopgang de kantoorruimte op de eerste verdieping te bereiken. De kantoorruimte betreft ca. 200 m2 BVO en is onder meer voorzien van:
• Pantry;
• Lichtstraat en te openen ramen voor natuurlijk lichtinval;
• Airco-unit;
• Betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 300 kg/m2.
• Verwarming door middel van Cv-ketel.

Eventuele wensen van de huurder kunnen worden aangebracht op de verdiepingsvloer. De kosten voor de aanpassingen op basis van de wensen van huurder worden verdisconteerd in de huurprijs.

BOUWJAAR
Het pand is in 2002 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Teylingen is gelegen in ’s-Gravenzande en daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor de regio Westland. Door de ontwikkeling van gebied Dijckerwaal is de ontsluiting van het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Zo is onder meer de Rijksweg A20 binnen 10 minuten te bereiken. Plaatsen als Rotterdam, Schiedam, Delft, Vlaardingen en Den Haag zijn hierdoor zeer goed bereikbaar. Tevens zijn via het provinciale wegennetwerk omliggende dorpen in het Westland uitstekend te bereiken.

Ook de bedrijventerreinen Honderdland, ABC Westland, Floraholland en Leehove zijn door de centrale ligging van de Teylingen zeer goed bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Teylingen ’s-Gravenzande’’ is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 3.475,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object beschikt op dit moment nog niet over een energielabel en deze wordt nog opgemaakt.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst
geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share