Nobelstraat 15 – BU13, ‘s-Gravenzande

€ 2.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is recent een nieuw bedrijfsverzamelgebouw opgeleverd, bestaande uit 26 zelfstandige bedrijfsunits. Op de kop van het bedrijfsverzamelgebouw is deze representatieve en compleet afgewerkte unit beschikbaar voor verhuur. De totale oppervlakte bedraagt 200 m² en is verdeeld over twee verdiepingen.

BEDRIJFSUNIT
Het betreft een bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 200 m2 BVO, bestaande uit ca. 99 m2 bedrijfsruimte en ca. 101 m2 BVO verdiepingsvloer. De bedrijfsunit is onder meer voorzien van:

Begane grond
• Elektrische overheaddeur met handzender (3,3m breed x 3,7m hoog);
• Betegeld hangend toilet;
• Schrobput op de begane grond;
• Afgesloten entree met toegang tot de begane grond en verdieping middels een houten trapopgang;
• Voorbereidingen vloerverwarming;
• LED verlichting;
• Ruim voldoende dubbele wandcontactdozen;
• Meterkast v.v. water, elektra en glasvezelverbinding en uitgebreide groepenkast.

1e verdieping
• Betegeld hangend toilet;
• Visgraatvloer (pvc);
• Zwart systeemplafond met ledverlichting op de verdieping;
• Afgewerkte en geschilderde voorzetwanden;
• Pantry;
• 2 airco units;
• Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
• 12 PV panelen (370 WP per stuk) met een verwachte opbrengst van ca. 3.600 kWh per jaar.

Bij het object behoren zes parkeerplaatsen op eigen terrein.

BOUWJAAR
Het complex is in 2022 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Teylingen is gelegen in ’s-Gravenzande en daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor de regio Westland. Door de ontwikkeling van gebied Dijckerwaal is de ontsluiting van het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Zo is onder meer de Rijksweg A20 binnen 10 minuten te bereiken. Plaatsen als Rotterdam, Schiedam, Delft, Vlaardingen en Den Haag zijn hierdoor zeer goed bereikbaar. Tevens zijn via het provinciale wegennetwerk omliggende dorpen in het Westland uitstekend te bereiken. Ook de bedrijventerreinen Honderdland, ABC Westland, Floraholland en Leehove zijn door de centrale ligging van de Teylingen zeer goed bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Teylingen ’s-Gravenzande’’ is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share