Franklinstraat 9L, ‘s-Gravenzande

€ 1.250 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande is in mei 2022 een bedrijfsverzamelgebouw opgeleverd, bestaande uit 12 zelfstandige bedrijfsunits. Voor de verhuur is beschikbaar unit 9 (Franklinstraat 9L). Verhuurder is voornemens de unit in te richten om het gebruiksklaar op te leveren aan een huurder.

BEDRIJFSUNIT
Het betreft een bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 132 m2 BVO, bestaande uit ca. 66 m2 bedrijfsruimte, ca. 66 m2 verdiepingsvloer en 1 parkeerplaats aan de voorzijde. Aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw komen eveneens nog twee openbare parkeerplaatsen. De bedrijfsunit is vanuit de bouw standaard voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3.500mm x 4.200mm b x h);
• Aluminium kozijnen, puien en buitendeuren voorzien van isolerende beglazing;
• Onderheide gevlinderde betonvloer op de BG met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Betonnen verdiepingsvloer (kanaalplaat) met afgesmeerde zand cement vloer met vloerbelasting tot 250 kg/m2;
• Houten trapopgang naar de verdieping met tussenbordes;
• Betegelde toiletruimte met fontein op de begane grond onder de trap;
• Geïsoleerde gevelbeplating;
• Meterkast voorzien van water- en elektra meter en mantelbuis voor glasvezelaansluiting (geen gasaansluiting aanwezig).

INBOUWPAKKET
De inrichting en afwerking is in overleg met de eigenaar/verhuurder. Het uitgangspunt is dat bedrijfsunit door de eigenaar wordt ingericht met onder meer de volgende kenmerken en voorzieningen:
• LED verlichting op de begane grond;
• Inbrengen glasvezelverbinding excl. abonnement;
• Uitbreiding groepenkast met voldoende groepen;
• Wandcontactdozen en krachtstroomaansluiting op de begane grond;
• Kabelgoten v.v. data- en elektra aansluitingen op de verdieping;
• Nette pantry met koelkast op de verdieping en close-in boiler;
• Verwarming/koeling d.m.v. een airco-unit in het plafond;
• Plafond met LED verlichting op bewegingssensor;
• Afgewerkte en geschilderde wanden op de verdieping in een neutrale kleur;
• Brandpreventievoorzieningen.

Eventuele aanvullende wensen of wijzigingen in de inrichting kunnen besproken worden met de eigenaar.

BOUWJAAR
Het complex is in mei 2022 door de ontwikkelaar opgeleverd.

BUITENTERREIN
Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden ontwikkeld als twee separate bouwblokken met in het midden een mandelig terrein, welke bedoeld is voor parkeren en rangeren. Het terrein heeft directe toegang tot de openbare weg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Teylingen is gelegen in ’s-Gravenzande en daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor de regio Westland. Door de recente ontwikkeling van gebied Dijckerwaal is de ontsluiting van het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Zo is onder meer de Rijksweg A20 binnen 10 minuten te bereiken. Plaatsen als Rotterdam, Schiedam, Delft, Vlaardingen en Den Haag zijn hierdoor zeer goed bereikbaar. Tevens zijn via het provinciale wegennetwerk omliggende dorpen in het Westland uitstekend te bereiken.

Ook de bedrijventerreinen Honderdland, ABC Westland, Floraholland en Leehove zijn door de centrale ligging van de Teylingen zeer goed bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Teylingen ‘s-Gravenzande” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt met inrichtingspakket € 1.250,- per maand excl. BTW. Overige aanvullende voorzieningen zijn bespreekbaar en kunnen verrekend worden in de huurprijs.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder sluit zelf de contracten af voor de nutsvoorzieningen en overige abonnementen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is op zeer korte termijn beschikbaar.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share