Dijckerhoek 5, ‘s-Gravenzande

€ 2.950 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Dijckerhoek’ te ’s-Gravenzande komt aan de entree van het terrein op een schitterende zichtlocatie een bedrijfsunit beschikbaar voor verhuur. Het betreft een compleet afgewerkt object, bestaande uit productie/opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte/b2b showroom op de 1e verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
Het object bestaat omvat ca. 140 m2 BVO op de begane grond en is onder meer voorzien van:
• Betonnen vloer;
• Elektrische overheaddeur;
• Vloerverwarming;
• Te openen ramen;
• Wastafel met elektrische boiler;
• Camerabeveiliging en alarminstallatie;
• Aparte entree naar de verdieping;
• Tweede loopdeur naast de elektrische overheaddeur.

Uitgangspunt is dat de spuitcabine verwijderd zal worden. Indien er interesse is om de spuitcabine over te nemen is dit bespreekbaar met de verhuurder.

KANTOORRUIMTE
Via een hoogwaardig afgewerkte entree is middels een houten trapopgang de verdieping te bereiken, alwaar een moderne kantoorruimte is gesitueerd. De kantoorruimte is ca. 140 m2 BVO groot en onder meer voorzien van:
• PVC en plavuizen vloeren;
• Data- en elektrapunten;
• Te openen ramen;
• Lightrail voorzien van LED spots;
• Vloerverwarming;
• Gestucte en gesausde wanden;
• Afsluitbare kantine met luxe pantry;
• Luxe spreekkamer met veel lichtinval;
• Natte ruimte voorzien van 2 afsluitbare toiletten;
• Archief c.q. opslagruimte;
• Cv-ketel.

Door de moderne inrichting en uitstraling is de 1e verdieping uitermate geschikt voor kantoor en/of b2b showroom doeleinden.

BOUWJAAR
Het pand is in 2019 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Dijckerhoek’ te ’s-Gravenzande. Via het provinciale wegennetwerk zijn omliggende dorpen in het Westland uitstekend bereikbaar. Tevens is door de nieuwe ontsluiting Dijckerwaal en door de afronding van het 3 in 1 project de Rijksweg A20 binnen enkele minuten te bereiken.

Hierdoor is de bereikbaarheid naar plaatsen als Rotterdam, Schiedam, Delft en Den Haag goed te noemen. Ook bedrijventerreinen als Honderdland, ABC Westland, Floraholland en Leehove zijn door de centrale ligging van de Dijckerhoek zeer goed te bereiken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Dijckerwaal fase 2” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

KOOP
Eventuele koop van het object is bespreekbaar, met dien verstande dat de voorwaarden nog nader te bepalen zijn.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.950,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAAR
In overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share