Slotenmakerstraat 11, Naaldwijk

€ 2.250 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘’De Woerd’’ in Naaldwijk is per direct een bedrijfsunit met eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. Het object maakt onderdeel uit van een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw en is gelegen aan de Slotenmakerstraat 11 te Naaldwijk.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 111 m2 groot (BVO) en is onder meer voorzien van:
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 4 meter;
– Handmatige overheaddeur;
– Representatieve entree met toegang tot de bedrijfsruimte;
– Verlichting;
– Pantry met kantineruimte;
– Camerabeveiliging;
– Alarminstallatie;
– Betonnen vloer;
– Toilet.

KANTOORRUIMTE
Via de trapopgang vanuit de entree bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De 1e verdieping is volledig ingericht als kantoorruimte en eveneens ca. 111 m2 groot (BVO). De kantoorruimte beschikt onder meer over:
– 2 airco units;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Gecoate vloer;
– Kamerindeling;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Te openen ramen;
– Verwarming d.m.v. radiatoren.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2008 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk en daarmee centraal gelegen in het Westland. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar.

Omdat Naaldwijk centraal is gelegen zijn omliggende dorpen uitstekend bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Ook is via Poeldijk de stad Den Haag en omgeving uitstekend bereikbaar.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’De Woerd’’ is op de locatie bedrijvigheid toegestaan.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot 1 april 2030.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.250,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share