Industriestraat 30-32-34, Naaldwijk

€ 23.333 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk is per direct een representatief bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur! Het object biedt tal van mogelijkheden met onder meer bedrijfsruimte, magazijnen/opslagruimtes, kantoorruimte, een bedrijfskantine en een dakterras.

Deelverhuur van het object is bespreekbaar. Tevens is verhuurder bereid om in gesprek te gaan met verhuurder over gewenste aanpassingen aan het gehuurde.

ALGEMEEN
Het betreft een drietal geschakelde bedrijfslocaties gelegen aan de Industriestraat te Naaldwijk en is tot voor kort in gebruik geweest bij Caiway. De verschillende huisnummers zijn intern geschakeld tot een bedrijfscomplex en is daarmee uitermate geschikt voor kantoordoeleinden in combinatie met opslag- en/of productie.

De hoofdentree is gesitueerd aan de oostzijde van het perceel door middel van automatische deuren. Aan deze zijde zijn aan de voorzijde de kantoren gesitueerd en aan de achterzijde de voormalige datacenters, welke geschikt zijn als magazijn en/of opslagruimtes. Via de glazen trapopgang of de personenlift zijn de kantoren op de 1e verdieping bereikbaar. Tevens is op de verdieping de bedrijfskantine gesitueerd met uitgebreide bedrijfskeuken en overkapt dakterras.

De kantoren zijn ingedeeld in diverse kantoorkamers, spreekkamers, conference rooms en een grote kantoortuin. Centraal in het gebouw zijn de pantry’s gesitueerd en op elke verdieping zijn ruim voldoende sanitaire voorzieningen (eveneens MiVa toiletten) gesitueerd.

Via een doorgang van huisnummer 32 naar 34 is de bedrijfshal bereikbaar. De bedrijfshal is met een vrije hoogte tot 5,40 meter en een elektrische overheaddeur van 4x4m uitstekend te gebruiken voor opslag- en productiedoeleinden. In de bedrijfshal zijn eveneens loodskantoren, entresolvloeren en afsluitbare magazijnen ingebracht, waarmee zowel op de begane grond als de verdieping ruim voldoende opslagmogelijkheden zijn.

De voorzieningen in de kantoren zijn als volgt:
• Automatische toegangsdeur;
• Alarminstallatie/brandmeldinstallatie;
• Tag-systeem;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en cv installatie;
• Diverse airco split-units en klimaatinstallatie (deels);
• Ruim voldoende sanitaire voorzieningen;
• Ruim voldoende data- en elektra aansluitingen;
• Serverruimte;
• Suncreens;
• Horecakeuken v.v. inbouwapparatuur;
• Verlaagde plafonds met verlichting;
• Personenlift.

De voorzieningen in de bedrijfsruimtes/magazijnruimtes zijn als volgt:
• Vrije hoogtes tot 2,70m in de magazijnen (verhoging deels mogelijk);
• Vrije hoogte tot 5,40m in de bedrijfshal;
• Vrije hoogte tot 3m onder de entresolvloer;
• Lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
• Entresovloer met technische voorzieningen en dakluik;
• Mogelijkheid tot creëren van extra daglicht in de magazijnen;
• Afzuigingskanalen;
• Ruim voldoende (kracht)stroomaansluitingen;
• Luchtroosters;
• Verlichting met deels bewegingssensoren;
• Gasgestookte heater in de bedrijfshal;
• Kantineruimte en loodskantoren;
• TAG-systeem;
• Elektrische overheaddeur (4x4m).

OPPERVLAKTES
Zie brochure.

BOUWJAAR
Het pand is gebouwd in 1979 en in 1994.

PARKEREN
Bij het object behoren ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk is centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Vanwege de centrale ligging in Naaldwijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de Rijksweg A4 (den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen. Tevens is binnen 5 minuten loopafstand bushalte “Industriestraat” gelegen, welke een directe verbinding heeft met het centrale busstation van Naaldwijk. Via het centrale busstation van Naaldwijk zijn omliggende dorpen en steden als Rotterdam, Den Haag en Delft goed te bereiken met het openbaar vervoer.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Hoge Woerd”, vastgesteld op 31-05-2011 is de op locatie bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 23.333,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor elektra en water.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van energielabel A en is geldig tot en met 09-10-2028.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages zijn indicatief en derhalve niet gemeten conform een NEN2580 meting.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share