Hovenierstraat 21, Naaldwijk

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘’De Woerd’’ in Naaldwijk komt een representatieve bedrijfsunit beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bedrijfsverzamelgebouw “Elsenwoerd” te Naaldwijk. Het complex is ontwikkeld in de periode tussen 2006-2008 en omvat in totaal 20 bedrijfsunits.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 74 m2 BVO groot en is verder onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3,50m breed x 3,60m hoog)
• Inrijhoogte van 3,40m;
• Vrije hoogte van 4,10m;
• Betonnen vloer;
• Tl-verlichting;
• Toilet;
• Elektrapunten;
• Meterkast voorzien van g/w/l en glasvezelverbinding;
• Krachtstroomaansluiting;
• Houten entresolvloer van ca. 35 m2 (5,80m breed x 6,0m diep);
• Vrije hoogte onder entresolvloer van 2,0m;
• Brandblusmiddelen.

VERDIEPING
Middels een houten trapopgang op de begane grond bereikt u de verdiepingsvloer, welke in gebruik genomen kan worden als kantoorruimte. De verdiepingsvloer is in totaal ca. 77 m2 BVO groot en is onder meer voorzien van:
• PVC vloer;
• Systeem plafond met ledverlichting;
• Raampartijen voor natuurlijk lichtinval;
• Data- en elektra;
• Wandcontactdozen;
• Pantry;
• Toilet;
• Airco-unit.

BOUWJAAR
Het pand is in 2008 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoort 1 parkeerplaats.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘‘De Woerd’’ is de locatie voor bedrijvigheid bestemd.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Woerd” aan de rand van de auto- en meubelboulevard in Naaldwijk. Daarmee is het object centraal gelegen in het Westland. Vanuit Naaldwijk zijn zowel de Rijksweg A20 en via de verlengde veilingroute de Rijksweg A4 goed bereikbaar.

Door de centrale ligging zijn omliggende dorpen in het Westland uitstekend bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Ook is via Poeldijk de stad Den Haag en omgeving uitstekend bereikbaar.

Tevens zijn op loopafstand aan de rand van het bedrijventerrein 3 bushaltes gelegen. De bushalte ‘’Naaldwijk, Industriestaat’’ vertrekt om het kwartier bus 456 richting Den-Haag Leyenburg. Via bushalte ‘’Naaldwijk, Hoge Woerd’’ bent u met bus 34 binnen vijf minuten op busstation “Verdilaan Naaldwijk”. Dit busstation heeft uitstekende verbindingen met steden als Delft, Den-Haag en Rotterdam.

De auto- en meubelboulevard in Naaldwijk is enige boulevard in de regio Westland. Daarmee beschikt de boulevard over een groot verzorgingsgebied.

Op loopafstand zijn veel gerenommeerde winkels en showrooms gelegen, waaronder: Beter Bed, Leen Bakker, Kwantum, HACO, Gamma, Jysk, Wooning, Pronto Wonen en autodealers zoals Ardea (Ford), Zeeuw en Zeeuw (Renault, KIA & Dacia), Mercedes-Benz en Orange Motors (Opel).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object beschikt nog niet over een Energielabel en deze dient nog te worden opgemaakt.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share